Gastronomi turizmi anlamında özellikle son yıllarda ön plana çıkan Urla, yepyeni bir adres ile bu kez lezzet tutkunlarının karşısına çıktı.

Haber – Fotoğraf: Pelin Hazar Özdoğru

 

Övgü Gümüş Bora, Bertan Akarsu

 

Övgü Gümüş Bora ve Bertan Akarsu tarafında Urla’ya kazandırılan ‘Urla Ceviz’ iddialı menüleri ve seçkin şaraplarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’un en ünlü şefleri arasında yer alan ve Staek House restoranlarda yarattığı farkla dikkat çeken Tahsin Bıçak, lezzeti misafirlerine sunuyor. 11 yıl boyunca Japonya ve Avrupa ülkelerindeki deneyimlerini de aktaran Bıçak gece canlı müzik eşliğinde şovlarını sürdürüyor. Urla Ceviz ayrıca Fransız tarzı kahvaltısıyla da dikkat çekiyor.